Home Wie ben ik Hoe werk ik Tarieven Foto's Contact Links

© 2010 Webdesign AvL Computers

Wie ben ik

Even voorstellen

 

Ik ben Anicka Sluijter-Setmanuková en naast mijn werk als verpleegkundige ben ik in  2003 begonnen met deze uitlaatdienst. In het begin nog alleen voor mijn plezier, maar omdat het bezig zijn met honden mij zo veel plezier gaf , inmiddels fulltime.

 

De liefde voor dieren en de natuur is mij met de paplepel ingegoten door mijn vader, die boswachter is.

 

In het bos, waar wij ook woonden, was ik samen met onze ruwharige teckel altijd zijn trouwste metgezel.

Inmiddels heb ik een paar lezingen over roedelgedrag van de hond bijgewoond en heb door zelfstudie en praktijkervaring veel over honden geleerd.  Ook heb ik met veel plezier een paar jachtdiploma's met mijn Duitse staande hond behaald.

 

Waarom deze dienst?

 

In  de drukte van  deze maatschappij zien wij dat steeds meer  hondenbaasjes  werken, lange dagen maken en vaak niet tijdig thuis kunnen zijn door  bijvoorbeeld oponthoud in het verkeer.

 

Ook kiezen mensen vaak een hondenras dat te groot of te bewerkelijk is voor hun situatie. Een hond waar eigenlijk mee gewerkt, gesport of gejaagd zou moeten worden. Zo is het  bijvoorbeeld toch reuze zonde om  een  prachtige jachthond  binnen opgesloten te hebben zitten?

 

Al deze drukte en (ongewild) gebrek aan aandacht  doen uw hond geen goed.  Het maakt hem vaak  lui en futloos. Uit verveling en/of eenzaamheid kunnen sommige gaan blaffen, huilen en zelfs vernielzucht tonen. Veelal reageert uw hond  ook  hyperactief wanneer u thuiskomt en met hem naar buiten gaat omdat hij dan pas alle opgekropte energie weer kwijt kan.

In het weekend is het natuurlijk geen probleem om zelf een heerlijke lange wandeling met de hond te maken. Maar hoe moet het als uw drukke werkweek weer begint en u 40 uur of langer van huis bent ?  Een goede hondenuitlaatservice biedt dan de oplossing. U zult merken dat uw hond van alle positieve prikkels  veel  rustiger en socialer wordt.

 

Hopelijk biedt mijn hondenuitlaatservice u een uitkomst !!